Watch Dogs İndir – Full


Watch Dogs, Ubisoft tarafından geliştirilen aksiyon temelli, bazı yönleriyle Grand Theft Auto’ya da benzetilen bir oyundur. Watch Dogs Full sürümü 22 GB olduğundan Watch Dogs Repack olarak sunmaya karar verdik. Watch Dogs Repack ile indireceğiniz dosya boyutu neredeyse yarı yarıya azalıyor. Ancak yüklemek için gereğinden biraz fazla beklemeniz gerekebilir.
Oyun Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago kentinde geçiyor, ana karakterimizin ismi ise Aiden Pearce. Chicago yozlaşmaların yaşandığı ve şuç oranının yüksek olduğu bir kent. Bu nedenle şehirde çok fazla güvenlik kamerası var, 10.000’den fazla olduğu söyleniyor. Kahramanımız bir hacker, elimizdeki cihazı kullanarak her yeri gözetleyebilir, insanların telefonlarını dinleyebilir, banka hesaplarına sızarak kendi lehimize kullanabiliyoruz. Watch Dogs bir açık dünya oyunu olduğundan, kentin her yerinde dolaşabiliyorsunuz ve gördüğünüz her arabaya binme imkanınız var.
Biraz da senaryodan bahsetmek gerekirse; 2003 yılında büyük bölgeleri de kapsam bir elektrik kesintisi yaşanıyor. Sebebi sonradan anlaşılıyor, şebekeye sızan bir hacker New York, Toronto ve Detroit gibi şehirlerde hayatın 2 gün boyunca felç olmasını sağlamış.
Bu sürede bazı insanlar ölümle burun buruna geldi, bazıları ise o kadar şanslı değildi, hayatını kaybetti. Firmalar bunu kötüye kullanarak, aynı şekilde işleyen bir sistem oluşturdular. Bu sistem sayesinde şehirlerdeki her şey tek bir sistem üzerinden yönetebiliyordu. Ta ki ortaya siz çıkana kadar, hikayenin tüm seyrini değiştireceksiniz.

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ veya daha iyi
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870 veya daha iyi
  • Sabit Disk: 40 GB boş alan


Oyunu İNDİR




Hiç yorum yok